Detalii de livrare

Detalii de livrare

Timpii de livrare sunt specificati individual pe fiecare produs.

Comanda este procesata in aceeasi zi lucratoare daca a fost confirmata telefonic inainte de ora 15. Pentru comenzile confirmate dupa aceasta ora expedierea se va face in ziua urmatoare.

tceinstal.ro. foloseste serviciile de curierat rapid – in acest fel coletul ajunge in maxim 48 ore la destinatie (de obicei in ziua urmatoare). Taxa de livrare se va calcula la plasarea comenzii.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Livrarea se face (in general) in urmatoarea zi lucratoare dupa ce a fost procesata comanda si costa 50 lei pentru produsele de pe site, cu exceptia panourilor, pretul de livrare fiind de 350 lei.

Livrarea se face NUMAI pe teritoriul Romaniei, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid.

Prin „Curier rapid” avem o durata a expedierii de 1-2 zile lucratoare, cu livrarea produsului la adresa dorita de dumneavoastra. Este ceea ce se cheama „next day delivery – door to door delivery”.

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere prin curier rapid poate depasi 24 de ore.

Tarife de livrare
Curier Rapid aproximativ 50 lei.
Pentru panouri livrarea este 350 lei.

Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.