Sursele regenerabile au devenit tot mai populare în ultimii ani printre doritorii de independență energetică. De aceea, am format o echipă profesionistă în jurul cerințelor pieței și am reușit să oferim servicii de înaltă calitate privind instalarea panourilor fotovoltaice pentru imobile, spații industriale și parcuri fotovoltaice. Fiecare instalare de panouri fotovoltaice diferă în funcție de dimensiunea clădirii, tipul de acoperiș și alte particularitățile. De aceea, vei avea nevoie de servicii personalizate de instalare a sistemului fotovoltaic pentru amplasamentul tău. Alegând TCE Instal, beneficiezi de servicii complete de consultanță, instalare și mentenanță adaptate întocmai la nevoile tale și la posibilitățile de amplasare.

Colaborarea noastră începe cu un serviciu de consultanță specializată pentru a stabili nevoile tale, durata proiectului și bugetul. Vom respecta întocmai toate aceste aspecte fără a depăși termenul limită sau suma alocată investiției. După o vizită în prealabil la amplasament, specialiștii noștri vor identifica cele mai bune soluții pentru instalarea panourilor fotovoltaice. În etapa de proiectare se vor avea în vedere toți factorii externi și toate condițiile climatice, se vor efectua calculele și se vor selecta echipamentele și materialele necesare pentru montarea cât mai eficientă a panourilor fotovoltaice.

O echipă specializată în domeniul energetic îți va executa lucrarea ținând cont de cerințele tale, dar și de practicile de siguranță și sănătate în muncă prevăzute de lege. Echipa noastră se va asigura că fiecare pas va fi executat corect și că tu vei beneficia de calitate, eficiență și siguranță pentru proiectul tău. Deși panourile fotovoltaice necesită o mentenanță minimă, o inspecție periodică este recomandată pentru a preveni eventualele deteriorări sau defecțiuni. Astfel, vei asigura o bună funcționalitate a sistemului tău fotovoltaic pentru o perioadă îndelungată de timp.

Instalarea unei pompe de căldură este o soluție climatică eficientă și durabilă pentru orice locuință modernă. Acest sistem multifuncțional cu pompă de căldură asigură un ambient confortabil locuinței pe tot parcursul anului. Principalele avantaje ale acestui produs sunt: încălzirea eficientă, aerul curat și proaspăt, controlul umidității și răcoare confortabilă. Complexitatea procesului de instalare a unei pompe de căldură variază în funcție de specificul locuinței și tipul de pompă aleasă.

  • Pompele de căldură tip aer/apă sunt cele mai simplu de instalat deoarece nu necesită lucrări de construcții majore. Pot fi instalate pe o placă de beton și sunt foarte asemănătoare cu sistemul de funcționare al boilerelor electrice clasice.
  • Pompele de căldură geotermale de tip apă/apă utilizează temperatura solului pentru funcția de încălzire. De aceea, va fi nevoie de un puț de cel puțin 15 m și de alte lucrări suplimentare pentru montarea lor.
  • Pompele de căldură tip sol/apă dispun de un sistem geotermic închis și de mai multe colectoare verticale de sol inserate în puț și conectate la clădire printr-un distribuitor.

Venim în sprijinul clienților cu servicii complete de instalare pentru toate aceste tipuri de pompe de căldură. Echipa noastră este specializată în montarea eficientă și corectă a instalației de care ai nevoie pentru a te bucura de căldură ecologică și confort sporit o lungă perioadă de timp. Durata de operare va varia în funcție de complexitatea manoperei, însă te asigurăm că pompa ta de căldură va fi instalată cu succes în timpul stabilit încă din faza inițială a proiectului.

Un sistem de încălzire prin pardoseală este o metodă modernă de încălzire a locuinței și de optimizare a spațiului. Acesta îți asigură confort sporit și un aspect vizual mai plăcut, comparativ cu sistemele de încălzire prin calorifere. Aceste sisteme de încălzire se pot amplasa atât la casă, cât și în apartamente, atât în spații mici, cât și ample, în spații noi, dar și în clădiri mai vechi. Instalarea lor, însă, necesită un proces vast și complex. De aceea, montajul încălzirii prin pardoseală trebuie să fie efectuat în mod obligatoriu de o echipă profesionistă și cu experiență în domeniu.

TCE Instal îți pune la dispoziție echipa sa de muncitori specializați în montarea sistemelor de încălzire prin pardoseală. Indiferent de tipul de sistem ales, cu apă sau cu cabluri electrice, te vei bucura de căldură și confort îndelungat pentru locuința ta.  Consultanții noștri te vor ghida spre alegerea sistemului potrivit nevoilor tale în funcție de preferințe, buget și particularitățile clădirii. După o analiză amplă a spațiului, vom alege materialele potrivite și piesele de montaj adecvate, apoi vom trece la instalarea efectivă a sistemului. Durata de instalare este în general scurtă, însă aceasta poate varia în funcție de dimensiunea spațiului.

Instalarea centralelor termice a devenit o necesitate majoră în era tehnologiei. Din ce în ce mai multe persoane optează pentru încălzirea spațiului cu astfel de sisteme, indiferent că este vorba de case sau apartamente, de mediul rural sau urban. Instalarea centralelor termice implică realizarea circuitului de încălzire, montarea centralei și a caloriferelor și sincronizarea acestora cu automatizări complexe. O astfel de lucrare poate fi realizată numai de o echipă autorizată de ISCIR și care respectă normele de montaj ale echipamentelor de încălzire.

Venim în întâmpinarea tuturor celor care vor să instaleze în propria locuință sau în spațiul comercial un sistem de încălzire pe bază de centrală termică. Clienții noștri se pot bucura de o manoperă rapidă, eficientă și sigură datorită echipei noastre de specialiști în instalări centrale termice. Oferim consultanță gratuită pentru alegerea centralei potrivite nevoilor tale și te vom informa cu privire la pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține avizele necesare. Procesul de instalare poate dura până la 2 săptămâni în funcție de suprafața și complexitatea imobilului. Timpul de realizare a instalării va fi stabilit cu exactitate după vizitarea spațiului de către unul dintre inginerii noștri. Totodată, îți punem la dispoziție servicii de mentenanță periodică pentru a asigura buna funcționare a centralei.

Compania noastră este acreditată ANRE pentru execuția instalațiilor de gaze naturale. Dispunem de personal apt să efectueze orice tip de lucrare indiferent de complexitate. Serviciile noastre includ instalații de gaze subterane și supraterane și sunt destinate atât lucrătorilor comerciali sau publici, cât și celor casnici. Înainte de începerea lucrării de instalare este necesar să te adresezi unui operator de rețea de distribuție a gazelor naturale. De asemenea, obținerea avizelor tehnice de racordare este obligatorie. Te vom ghida și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru obținerea acestora.

Deoarece instalațiile de gaze naturale provin dintr-un domeniu care necesită responsabilitate și seriozitate, îți punem la dispoziție o echipă competentă de lucrători care au o experiență vastă în instalațiile de gaze. Avem un portofoliu vast de clienți mulțumiți de serviciile noastre atât în mediul urban, cât și în cel rural. Aceștia apelează în continuare la serviciile noastre de verificare și revizie tehnică periodică. Te vom ajuta să identifici cele mai bune soluții pentru proiectul tău de instalații și îți vom oferi consultanță pe tot parcursul colaborării. Branșamentul va fi realizat cu atenție și în conformitate cu normele de siguranță impuse de Uniunea Europeană. Totodată, se vor respecta cerințele beneficiarului, timpul de execuție și bugetul alocat.

Get Up to 40% OFF New-Season StylesMenWomen * Limited time only.